Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

'Bye bye, monstre', un musical de Dagoll Dagom amb cançons de Dàmaris Gelabert

'Bye bye, monstre', un musical de Dagoll Dagom amb cançons de Dàmaris Gelabert

(15/03/2022)

Aquest muntatge, especialment adreçat als més joves de la casa, es podrà veure a la Sala Gran, diumenge 20 de març, a les 17 hores

El proper diumenge 20 de març, a les 17 hores, el Teatre Principal de Palma acull l’espectacle 'Bye bye, monstre', un muntatge de Dagoll Dagom, la prestigiosa companyia especialitzada en teatre musical, que compta amb les cançons de Dàmaris Gelabert.

'Bye bye, monstre' va néixer a partir d’una proposta de Dagoll Dagom durant el confinament per la pandèmia en la qual centenars d’infants van escriure un conte. A partir d’una selecció d’aquests relats es va crear el text que ha donat peu a aquest muntatge.

A través de teatre i cançons, aquesta obra narra la història de Berta, una nina de 9 anys, de la seva família i del monstre que es passeja per la ciutat i que té la capacitat d’entrar a les cases i fer dormir tots els seus habitants.

Interpretada per Alba Florejachs, Albert Triola, Marc Soler i Violeta Marín, 'Bye bye, monstre' compta amb la direcció d’Anna Rosa Cisquella i l’escenografia i vestuari d’Albert Pasqual.

La posada en escena de 'Bye bye, monstre' ha estat duita a terme per la companyia de teatre Dagoll Dagom. Aquesta companyia es va estrenar als escenaris l’any 1974  i va començar a destacar en l’àmbit del teatre musical l’any 1978 amb l’obra 'Antaviana', que va ser tot un èxit de públic i crítica. El musical 'Mar i cel' és sens dubte un dels més coneguts i estimats pel públic. Des d’aleshores, Dagoll Dagom és una de les companyies pioneres en la recuperació del teatre musical en català i s’ha  convertit en un referent sense comparació en el panorama dels musicals. Molts d’actors, cantants i musics que avui treballen en el món del teatre musical varen fer les seves primeres passes en aquesta companyia.

La música de l’obra és a càrrec de Dàmaris Gelabert, que és pedagoga,  musicoterapeuta, autora i cantant. És una de les veus més conegudes entre els més petits i, amb més de dues-centes cançons i setze discos, ha fet cantar i ballar tota la família. Les seves cançons recorren tot el món a través del seu canal de Youtube i els seus concerts són un èxit rotund. A més, ha rebut premis per tenir molts de seguidors a les xarxes.

Dàmaris ha escrit i musicat les deu cançons de 'Bye bye, monstre', un àlbum que  destaca per la riquesa d’estils, ja que hi trobam des d’una rumba i una salsa, un hip-hop, com 'Aplaudiments', fins a una balada o una marxa, i també lletres i ritmes  encomanadissos, com ara la cançó principal, 'Bye bye, monstre', d’estil pop.