Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Catalina Cladera rep en audiència als representants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Catalina Cladera rep en audiència als representants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

(22/02/2022)

L’equip directiu de l’entitat ha presentat el III Congrés de persones amb càncer i familiars a les Illes que se celebrarà el mes de maig a Inca.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada per la consellera de Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Sofia Alonso, ha rebut en audiència el president de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Josep Reyes, i la gerent de la Junta, Ana Belén Velasco.

Els responsables de l’entitat han presentat la tercera edició del Congrés de Persones amb Càncer i Familiars a les Illes Balears, que enguany recuperarà la presencialitat després de la situació excepcional causada per la covid, i que es celebrarà a Inca el proper mes de maig. La trobada es centrarà en el paper de les associacions implicades, en els beneficis i importància del suport dels familiars per als pacients i en les noves necessitats, problemes i plantejaments que han sorgit arran de la pandèmia.

El Consell de Mallorca col•labora en campanyes i en l’organització de la carrera que cada any celebra aquesta organització sense ànim de lucre que treballa per disminuir l’impacte de la malaltia i millorar la vida dels pacients.

Precisament amb l’objectiu de donar suport i facilitar la tasca que duen a terme aquesta i altres entitats de caràcter social, l’IMAS publica cada any una convocatòria d’ajudes econòmiques per import de 516.000 euros, adreçades a projectes o activitats relacionades amb associacions i col•lectius que duen a terme activitats en matèria de serveis socials.