Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Catalina Cladera rep en audiència l’ambaixador del Regne Unit a Espanya, Hugh Elliott

Catalina Cladera rep en audiència l’ambaixador del Regne Unit a Espanya, Hugh Elliott

(02/05/2022)

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, s’ha reunit avui migdia amb l’ambaixador del Regne Unit a Espanya, Hugh Elliott, una trobada institucional a la qual també ha assistit Lloyd Millen, cònsol general del Regne Unit i Irlanda del Nord a Catalunya, Aragó, Andorra i les Illes Balears, i el conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra.

Ara fa just un any de la darrera audiència amb l’ambaixador, també a la seu del Consell de Mallorca, en què s’abordà com a qüestió principal la situació sanitària i la recuperació de l’activitat turística. «La vacunació i l’esforç de tothom ha fet que ara ens trobem en una situació molt diferent a la de fa un any. Ara lideram la recuperació econòmica i laboral a tot l’Estat, l’activitat turística s’està recuperant i les previsions són molt bones» ha apuntat la presidenta Cladera, qui ha expressat que «els turistes del Regne Unit no han perdut l’interès per Mallorca i això és perquè hem fet molta feina per seguir essent una destinació segura i de qualitat».

La presidenta ha traslladat a l’ambaixador l’estratègia del Consell de Mallorca en matèria turística, que passa per la voluntat que Mallorca lideri la transformació i sigui referent en destinacions sostenibles, de qualitat i durant tot l’any, consolidant l’illa com a destinació esportiva, impulsant projectes de sostenibilitat turística amb els fons Next Generation i apostar per un turisme que millori la qualitat de vida dels residents i treballadors i l’experiència turística dels visitants.

Elliot ha expressat el seu «agraïment a la presidenta del Consell». L'ambaixador del Regne Unit ha destacat que «més d'un milió de compatriotes van visitar Balears en 2021; estic molt agraït a les autoritats de Balears pel suport continu que brinden a turistes i residents britànics, i estic segur que aquesta col·laboració seguirà prenent força».