Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Celebrada la primera reunió de seguiment del Pacte per a la Inclusió Social de Mallorca

Celebrada la primera reunió de seguiment del Pacte per a la Inclusió Social de Mallorca

(10/11/2015)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’IMAS, Margalida Puigserver, presidí la trobada que va comptar amb representants dels 6 partits polítics presents al Consell, a més de 2 representants de la xarxa EAPN.

Margalida Puigserver, consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), acompanyada del seu vicepresident , Javier de Juan, va presidir ahir la primera reunió de seguiment del Pacte per a la Inclusió Social, que es reunia per primer cop després de la signatura de la declaració institucional amb la qual es constituí el pacte el passat mes de maig.

 

El document, que va ser signat pels representants de tots els partits polítics amb representació al Consell, així com també per un representant de la xarxa EAPN-Illes Balears, es va actualitzar davant la incorporació de nous partits a la corporació insular. El Pacte per a la Inclusió Social té com a objectiu, d'una banda, el de millorar les condicions de vida de les persones en situació de pobresa i exclusió social, i de l'altra, facilitar i enfortir les activitats que realitzen les entitats que treballen amb aquests col·lectius.

 

Durant aquesta primera trobada, a la qual es revisaren diversos punts dels acords signats a la declaració institucional, comptà amb l'assistència de representants dels sis partits polítics presents al Consell (els 3 del Govern i els 3 de l'oposició), a més de Carme Muñoz, per part d'EAPN Illes Balears, Juana Lozano de Creu Roja i Maria Bosch per part del GREC, i els responsables polítics de l’IMAS.

 

També s'acordà mantenir reunions bimensuals per tal de fixar les línies de feina i accions prioritàries del Pacte, així com establir un calendari de les tasques a fer. D'aquesta manera, la propera reunió del Pacte per a la Inclusió Social tendrà lloc el 14 de desembre.