Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cladera lliura el Premi Emprenedor de l’Any de EY per a Balears

Cladera lliura el Premi Emprenedor de l’Any de EY per a Balears

(16/02/2023)

El guardonat és Yannik Erhart, conseller delegat d’Universal Beach Hotels, que competirà al mes de març a l’edició estatal

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha presidit avui migdia l’acte de lliurament del Premi Emprenedor de l’Any de EY en l’edició que fa vint-i-sis d’aquest guardó organitzat per EY, amb el suport de BNP Paribas i col·laboració amb IESE.

El guardó ha estat per a a Yannik Erhart, conseller delegat d'Universal Beach Hotels, una empresa familiar de tercera generació que ha apostat per la modernització, sostenibilitat i compra de productes de quilòmetre zero.

Yannik i la seva família representen una part de la història del turisme a Mallorca, d'una manera discreta, amb mirada llarga i sense ostentació, formant part d'aquesta Mallorca que no es conforma a ser pionera i referent en turisme des de fa dècades, sinó que vol liderar també el turisme sostenible del futur, un model que estem impulsant des del Consell de Mallorca, de valor i menys volum, que respecta el turista i el resident, més verd i digital, que protegeix el territori i impulsa l'economia circular i el producte local” ha expressat la presidenta Cladera.

A l’acte també ha assistit el conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, així com diversos representants de l’àmbit empresarial i institucional. Per part d'EY, hi ha assistit Juan Manuel Martín de Vidales, soci director d'EY a les Balears; Mikel Pérez-Ilzarbe, soci responsable de Consultoria Tecnològica a EY Balears i Antoni Bosch, antic soci director d'EY Baleares. Entre els patrocinadors i col·laboradors del Premi, hi han estat presents Antonio Salgado, CEO de BNP Paribas Wealth Management i Marina Camón, directora del National Executive Programs d'IESE.

Yannik Erhart, que ha agraït premi a EY i destacat el reconeixement al treball conjunt de la seva família i del seu equip, competirà a la final nacional del Premi Emprenedor de l'Any d'EY, juntament amb la resta dels candidats finalistes de les diferents zones en què es divideix el guardó. Posteriorment, l'emprenedor que resulti guanyador nacional d'aquesta edició competirà a Montecarlo amb uns 60 representants de tot el món per en el Premi Emprenedor de l'Any mundial d'EY.

​​​​​​