Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Comencen les obres per millorar l’accés des del camí de Passatemps a la rotonda de la carretera de Sóller

Comencen les obres per millorar l’accés des del camí de Passatemps a la rotonda de la carretera de Sóller

(08/10/2018)

Un nou vial connectarà la sortida de Son Sardina a la carretera de Sóller (Ma-11) i facilitarà la incorporació dels vehicles a la rotonda amb el camí dels Reis.

El Departament de Territori Infraestructures del Consell de Mallorca ha iniciat les obres de millora del camí de Passatemps, que connecta la sortida de la població de Son Sardina (Palma) amb la rotonda que uneix la Ma-11 (carretera de Sóller) i el camí dels Reis. L’objectiu d’aquesta intervenció és facilitar la incorporació dels vehicles que arriben a aquesta rotonda. Per això, es construeix un vial que unirà el camí de Passatemps amb la carretera de Sóller per facilitar, amb un carril exclusiu per als vehicles provinents de Son Sardina, l’accés a la rotonda amb el camí dels Reis.

El projecte, pressupostat en més de 127.000 euros, té un termini d’execució de 3 mesos. Des del Departament també es vol informar  que, amb motiu d’aquestes obres de millora, aquest dilluns s’han desconnectat els semàfors intel·ligents. Es tornaran a connectar tan aviat com la intervenció ho permeti.

El Departament vol demanar disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.