Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Comunicat de condemna de l’assassinat masclista ocorregut a Sa Pobla

Comunicat de condemna de l’assassinat masclista ocorregut a Sa Pobla

(17/05/2021)

El Consell de Mallorca condemna, lamenta i rebutja l’assassinat d’una dona de 26 anys i el seu fill de 7 anys ocorregut a Sa Pobla. Es tracta del primer assassinat per violències masclistes registrat enguany a les Illes Balears. La jove assassinada es converteix en la víctima número 1.088 a tot l'Estat des de l'any 2003. El seu fill menor també es considera víctima de violències masclistes.

El departament de Presidència del Consell està en contacte tant amb les autoritats policials i judicials com amb l’ajuntament de Sa Pobla, i treballa en coordinació amb la resta d’institucions com la Delegació de Govern a les Illes Balears i l’Institut Balear de la Dona.

El Consell torna a expressar el seu absolut rebuig a qualsevol atac als drets i llibertats de les dones i es reafirma en el seu compromís per lluitar contra aquesta xacra social i treballar amb tota la societat per construir una Mallorca lliure de violències masclistes.

La institució insular recorda que hi ha disposició de les dones víctimes de violències masclistes diversos serveis i telèfons d’atenció, entre ells, el del servei d’atenció a les dones i víctimes de violències masclistes del Consell, el 971 598205; el d’emergències 112, el 24 hores d’atenció 016, i el telèfon de l’IBDona.