Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Constituïda l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca

Constituïda l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca

(14/08/2015)

Durant la sessió celebrada avui a Raixa s’ha elegit la mesa de l’assemblea que estarà formada per: Miquel Ensenyat (president), Antoni Mulet (vicepresident), Joan Font (secretari), Joan Francesc Canyelles (vocal), Francisco Martorell (vocal), Antoni Salas (vocal), i Rafel Fernández (vocal).

La finca de Raixa ha avui l’escenari de la primera Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca de la present legislatura. Durant aquesta primer sessió, s’ha elegit als membres de la mesa, la qual ha estat consensuada entre totes les forces polítiques amb batllies presents al Consell de Mallorca. La mesa queda formada per les següents persones:

 

- Presidència: Miquel Ensenyat

- Vicepresidència: Toni Mulet (Maria de la Salut)

- Secretaria: Joan Font

- Vocal: Joan Francesc Canyelles (Marratxí)

- Vocal: Francisco Martorell (Santa Eugènia) 

- Vocal: Antoni Salas (Costitx) 

- Vocal: Rafel Fernández (Capdepera)

 

A banda d’elegir la mesa, els batles i batlesses de Mallorca han acordat la periodicitat de la celebració de l’assemblea, que serà cada 2 mesos. A més, els consellers executius del Consell han informat als batles i batlesses presents sobre l’estudi tècnic d’hidrants als municipis, sobre el funcionament del consorci Eurolocal, sobre els tallers ocupacionals 2016, de recollida selectiva, i de la nova normativa en matèria de tresorers.

 

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha manifestat que “la intenció del nou executiu del Consell és la de fer de l’Assemblea de Batles i Batlesses de Mallorca la vertadera eina de participació i consens a l’hora de dur a termes polítiques municipalistes”.