Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Cosme Bonet visita el Palau de Congressos

Cosme Bonet visita el Palau de Congressos

(01/07/2016)

El conseller d’Economia i Hisenda ha visitat el Palau de Congressos de Palma per conèixer el resultat final després que acabessin les obres fa uns mesos.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, han visitat el Palau de Congressos de Palma. Ambdós han estat acompanyats per la regidora de Turisme, Comerç i Treball de Cort, Joana Maria Adrover.

Per al conseller, aquest edifici «fa que Palma tengui més oportunitats per allargar la temporada turística perquè pot apostar pel turisme congressista que té un alt poder adquisitiu i és sostenible amb l’entorn». A més, Bonet ha volgut remarcar «la gran tasca que ha fet l’equip de govern de Cort per poder dur endavant l’adjudicació del Palau, tenint en compte tots els entrebancs que ha tengut aquest infraestructura pública durant tants d’anys».

Durant la visita, el conseller ha pogut observar com és el Palau després que acabessin les obres fa uns mesos. Han anat visitant els dos auditoris, l’entrada que podrà albergar grans exposicions, el restaurant que té una terrassa amb una vista fabulosa i l’hotel, entre d’altres dependències.