Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Divendres es disputarà el III Gran Premi Final Torneig Club de Dames del Trot

Divendres es disputarà el III Gran Premi Final Torneig Club de Dames del Trot

(05/08/2015)

Serà a partir de les 20.30 h i hi haurà una oferta lúdica ben diversa.

Avui al matí el club Les Dames del Trot ha presentat el seu tercer torneig, al qual han assistit el vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, el president de l’Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Jaume Albert Ramis, el president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata, la presidenta del club Les Dames del Trot, Francisca Oliver, i el president d’Aspanob, Jaume Coll.

És el III Gran Premi Final Torneig Club de Dames del Trot 2015, que es disputarà divendres dia 7 d’agost a l’Hipòdrom de Son Pardo. Amb l’objectiu d’animar el públic a assistir-hi, a més de la competició s’han organitzat una sèrie d’activitats com ara animació infantil, actuacions musicals, un mercat artesanal, una demostració de ball esportiu, espectacle equí i exhibició de motos antigues.

Aquesta cita no és una simple carrera, sinó que vol donar a conèixer el món femení del trot amb una gran participació, ja que hi haurà setze Jokeys. Un fet que ha destacat Jesús Jurado, vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, «estam molt interessats des del govern del Consell de Mallorca a potenciar sectors que propiciïn el reconeixement de la dona i que li donin el pes que li correspon, tenint en compte que hem recuperat la Direcció Insular d’Igualtat».

 A més, tindrà també la seva part social amb la venda d’unes samarretes que les Dames del Trot han creades per l’ocasió i que els guanys de les quals seran per Aspanob (Associació de Pares de Nins amb Càncer).