Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El catàleg de funcions dels llocs de treball del Consell es publica al BOIB

El catàleg de funcions dels llocs de treball del Consell es publica al BOIB

(11/01/2019)

El nou catàleg de funcions dels llocs de treball s'ha publicat aquest dijous al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). Aquest document cobreix una demanda històrica que permetrà a la institució comptar per primera vegada amb un instrument tècnic d’ordenació que descriu les funcions dels seus llocs de feina, i amb el qual es compleix amb un dels objectius d’aquesta legislatura en matèria de recursos humans.

El novembre passat, la Mesa General Conjunta Consell-IMAS va aprovar per unanimitat el document que defineix les funcions de cada plaça, el qual consta d’una primera part, que estableix les funcions genèriques de cap de servei, cap de secció, personal tècnic d’administració general o subaltern, entre d’altres. I una segona part, on s’especifiquen les funcions específiques de cada lloc de treball organitzat per departaments. Per fer la definició de les tasques, es va comptar amb la col·laboració dels diferents departaments i dels sindicats.

Segons la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, «aquest catàleg permetrà que qualsevol persona tengui coneixement de les funcions que corresponen a cada plaça i també en permetrà l’avaluació de les tasques».