Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell aportarà 4,3 milions d’euros a Cort a costa de la Llei de capitalitat

El Consell aportarà 4,3 milions d’euros a Cort a costa de la Llei de capitalitat

(14/12/2015)

El president de la institució insular, Miquel Ensenyat, ha assegurat que “amb aquest acord es dóna resposta a les necessitats i demandes de la ciutadania de Palma”.

El Consell de Mallorca aportarà 4,3 milions d’euros a Cort després de l’acord del Consell de Capitalitat celebrat avui i que garanteixen un total d’11 milions a l’Ajuntament de Palma, a costa de la Llei de Capitalitat. Per la seva part, el Govern aportarà 7 milions. Cort dedicarà aquesta quantia a projectes com un centre d'acollida per a dones maltractades, infraestructures educatives, millores a les barriades o l'ampliació de la falca verda, entre altres.

 

En aquest sentit i una vegada finalitzada la sessió constitutiva del Consell de Capitalitat, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assegurat que “amb aquest acord es dóna resposta a les necessitats i demandes de la ciutadania de Palma”. Ensenyat també ha destacat la feina conjunta que a partir d’ara duran a terme el Consell, el Govern i l’Ajuntament de Palma.

 

Per la seva part, la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha manifestat que l’aportació econòmica feta per part de l’Executiu reflecteix “una nova manera de governar en el fons i en les formes”.