Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell celebra el Park(ing) Day per una mobilitat sostenible

El Consell celebra el Park(ing) Day per una mobilitat sostenible

(15/09/2017)

L’aparcament de la Llar de la Infància ha estat l’escenari escollit per celebrar-hi el Park(ing) Day, una iniciativa que pretén canviar l’ús habitual dels aparcaments per d’altres més lúdics.

Un concert de música pop-rock, una biblioteca, una zona de jocs, un picnic o un fotomaton han estat els exemples per demostrar que, als aparcaments, s’hi pot fer molt més que aparcar.

Avui, el Consell s’ha adherit al Park(ing) Day, una iniciativa internacional que promou que, el tercer divendres de setembre, s’utilitzin aparcaments per dur-hi a terme activitats lúdiques.   

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha explicat que «ens adherim a la Setmana de la Mobilitat que promou l’Ajuntament de Palma per substituir el cotxe aparcat per altres activitats i promoure la conscienciació per una mobilitat més sostenible». Garrido ha afegit que «no és fàcil, però activitats com la d’avui ajuden».

El Consell, concretament des del Departament de Territori i Infraestructures, s’ha decidit unir-se al Park(ing) Day perquè també vol apostar per una mobilitat més sostenible i minvar l’ús del cotxe privat. A part, la iniciativa també compta amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports i de l’Institut Mallorquís d’Afers Socials (IMAS).

En aquest sentit, hem comptat amb l’actuació musical de Silvia Fluixà Banda i un fotomaton. A més, des del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports s’ha instal·lat una biblioparking i una zona de jocs tradicionals.

La part gastronòmica ha anat a càrrec dels alumnes del curs d’auxiliar de cuina de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS). Aquest curs de formació té l’objectiu de promoure l’ocupació per a persones amb discapacitat.