Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell celebra la sisena edició de la Cursa Bombers de Mallorca aquest pròxim diumenge a Alcúdia.

El Consell celebra la sisena edició de la Cursa Bombers de Mallorca aquest pròxim diumenge a Alcúdia.

(03/03/2023)

La diada esportiva constarà de curses en categories infantils i juvenils, amb dues modalitats per a sèniors i màsters en recorreguts de 6 i 10 kilòmetres al voltant del parc de Bombers d’Alcúdia.

Un any més els Bombers de Mallorca renoven el seu compromís amb la pràctica de l’esport saludable per a totes les edats, amb l’organització de la sisena edició de la Cursa Bombers de Mallorca. Si l’any passat la seu va ser Manacor, enguany la matinal atlètica es disputarà aquest diumenge 5 de març a Alcúdia, dins d’un recorregut al qual els participants hi hauran de fer 10 kilòmetres en la cursa llarga, o 6 kilòmetres en la versió curta.

La matinal atlètica es completarà amb les curses infantils, l’exposició de vehicles de Bombers, i les exhibicions de pràctiques d’excarceració i d’extinció d’incendis. El conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, ha destacat que “aquesta cursa dels Bombers ja s’ha instaurat com un clàssic dins dels esdeveniments populars, i volem que mantingui aquest caràcter familiar per que grans i menuts puguin passar un matí agradable practicant atletisme i coneixent el món dels Bombers”. Els Bombers de Mallorca fan coincidir l’organització de la seva cursa amb la celebració del Dia Internacional dels Bombers, que se celebra cada 8 de març.  

L’organització inclou la participació de les direccions insulars d’Emergències i la d’Esports, el suport de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcúdia. El punt de trobada per als participants serà el Parc de Bombers d’Alcúdia, al carrer d’Amsterdam 4. Les inscripcions per les curses són gratuïtes i es poden tramitar a través del web elitechip.com amb el següent enllaç https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=7202060&zwlng=es