Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell construirà una passarel·la per connectar els dos ponts als accessos del Molinar

El Consell construirà una passarel·la per connectar els dos ponts als accessos del Molinar

(01/12/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha mantingut una primera trobada amb membres del Govern i de Cort per trobar una sortida digna als ponts de valor patrimonial que es troben als accessos al Molinar.

El Departament de Territori i Infraestructures construirà una passarel·la que connectarà els dos ponts amb valor patrimonial que es troben sota la rotonda dels accessos al Molinar. Un dels ponts és per on passava la carretera vella de Santanyí i l’altre és el pont del tren que cobria la línia Palma-Santanyí.

La decisió s’ha pres durant una reunió que ha mantingut la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, amb Jaume Mateu, director general de Transports; Mateu Capellà, gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, i Joan Ferrer, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma. Per part del Consell, també hi han assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda, i la directora insular de Patrimoni, Kika Coll.

La consellera Garrido ha explicat que «la intenció de construir aquesta passarel·la és per donar una sortida digna a aquests dos ponts que varen quedar perjudicats per les obres de la rotonda elevada del Molinar. A més, està pensat que aquest camí es pugui adherir a la falca verda de la Platja de Palma».