Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca celebra la Trobada de Corals de la Gent Gran

El Consell de Mallorca celebra la Trobada de Corals de la Gent Gran

(22/11/2023)

Han participat en el concert, celebrat a l’Auditori d’Alcúdia, deu corals de Palma i de la Part Forana

El Consell de Mallorca ha celebrat la Trobada de Corals de la Gent Gran a l’Auditorium d'Alcúdia. Al concert, celebrat en motiu de santa Cecília –patrona de la música– que se celebra avui, hi han participat deu corals de Palma i de la Part Forana. Concretament, els assistents han pogut gaudir de les actuacions de les corals de Son Dameto, de l’Esplai Gent Gran Es Fortí, del Camp Rodó, de Montuïri, des Turó de Pòrtol, de Son Sardina, de Porreres, de “Ca Nostra” de Capdepera, del Club Horizonte i d’Alcúdia.

L’acte ha estat inaugurat pel president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, qui ha remarcat que «aquesta trobada per a les corals era una reivindicació de la nostra gent gran. Una oportunitat per al gaudi de la música i que potencia les relacions entre els participants. Una trobada que, després d’aquest èxit de participació, tornarem a celebrar.» 

Per finalitzar la trobada, totes les corals han cantat «La Balanguera» i, després, els participants i assistents han pogut gaudir d’una xocolatada.