Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca comença les obres de millora del paviment de la carretera Algaida-Sencelles, amb una inversió de més de 350.000 euros

El Consell de Mallorca comença les obres de millora del paviment de la carretera Algaida-Sencelles, amb una inversió de més de 350.000 euros

(29/03/2015)

Les obres s’han iniciat amb la neteja de les voreres i es preveu aturar les feines durant les festes de Setmana Santa

La Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca ha començat les obres de reforç del ferm de la carretera Algaida-Sencelles (Ma.-3110), una actuació que té un pressupost de 358.693 euros.

 

Les obres, del PK 0,500 al 9,920, es desenvoluparan en dues fases. La primera fins dia 1 d’abril, abans de Setmana Santa, en què es netejaran les voreres i se sanejaran els flonjalls i zones amb roderes. Després de les festes, s’estendrà la capa de rodada i es finalitzarà l’obra amb la senyalització vertical i horitzontal. La finalització està prevista per mitjans de mes, però dependrà de la meteorologia.

 

A la primera fase, aquests dies, el pas dels vehicles per la carretera és alternatiu, però quan comenci l’asfaltat la via es tallarà, excepte pels veïns. La ruta alternativa seran les carreteres secundàries Ma-3100, Ma-3040 i Ma-3020.

 

L’asfalt de la carretera està molt deteriorat i necessitava la renovació de la pavimentació des de feia anys.

 

La Direcció Insular de Carreteres demana disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquestes obres.