Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca dona suport a «La semana de LOS40 x ILLES BALEARS»

El Consell de Mallorca dona suport a «La semana de LOS40 x ILLES BALEARS»

(16/07/2021)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; el director de cadenes musicals de Prisa Radio, Vicente Argudo; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del GOIB, Iago Negueruela; i els batles d’Eivissa i Palma, Rafael Ruiz i José Hila, han presentat els actes organitzats per «La semana de LOS40 x ILLES BALEARS». També hi han assistit el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra; la directora general de Turisme, Rosana Murillo; i el director de l’AETIB, Xisco Mateu.

Durant la setmana del 8 al 13 de novembre, se celebraran arreu de les Illes actes, concerts i trobades amb artistes, que culminarà amb la gala musical de LOS 40 Music Awards 2021 a Palma. 

La presidenta Cladera ha manifestat que «des del Consell de Mallorca apostem per la música, els concerts i l'oci sa com una via per a allargar la temporada, que és el nostre objectiu. Enguany associem la marca Mallorca a una esdeveniment tan important com Els 40 per a demostrar-li al món, una vegada més, que som un destí segur i de qualitat».

La presidenta també considera que la música permetrà reforçar el vincle de Mallorca amb la gent jove, que associarà la nostra illa amb la felicitat que li suposa veure i escoltar els seus ídols. Així, Mallorca formarà part d'una experiència que recordaran per sempre. 

Finalment, Cladera ha valorat positivament que totes les institucions s'hagin sumat a aquest projecte. La Fundació Mallorca Turisme col·labora amb l’esdeveniment, en el marc de la seva aposta per fomentar esdeveniments culturals que promocionen la marca Mallorca i desestacionalitzen el turisme. També hi col·laboren el Govern balear a través de l’AETIB, l’Ajuntament de Palma i l’Ajuntament d’Eivissa.