Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca ha organitzat 23 cursos formatius per al personal dels ajuntaments des de l’any 2011

El Consell de Mallorca ha organitzat 23 cursos formatius per al personal dels ajuntaments des de l’any 2011

(12/03/2015)

El director insular Martí Torres ha inaugurat avui les III Jornades sobre aspectes pràctics de la contractació al Centre BIT Raiguer, a Inca

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Cooperació Local, ha organitzat 23 accions formatives dirigides al personal dels ajuntaments des de la tardor de l’any 2011 fins a avui. Així ho ha destacat avui el director insular de Cooperació Local, Martí Torres, al Centre BIT Raiguer d'Inca, on avui dematí ha inaugurat les III Jornades sobre aspectes pràctics de la contractació.

 

La majoria d’aquestes jornades han anat dirigides a secretaris, interventors i tècnics jurídics o de gestió econòmica, però també n’hi ha hagut algunes dirigides a altres sectors, com treballadors socials, informàtics, arquitectes o enginyers.

 

Moltes d’aquestes accions han estat organitzades en col·laboració amb altres institucions o entitats, com l’Institut Nacional d’Administració Pública, el Departament de Territori i el de Serveis Socials del mateix Consell, la Direcció General d’Indústria de la CAIB, la Universitat de les Illes Balears, el Consorci TIC Mallorca, l’associació Mallorca Rural, el Col·legi de Secretaris i Interventors o el Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics. «Però, la millor col·laboració, l’hem trobada sempre en els mateixos ajuntaments, que ens han traslladat les seves inquietuds i les seves propostes», ha indicat Torres.

 

La jornada d’avui compta amb la presència de Javier Tena, interventor delegat de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Madrid, com en les dues edicions anteriors, i de la presidenta del Col·legi Territorial de Secretaris, Interventors i Tresorers, Yolanda Angera.