Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca i Calvià llancen una campanya en favor de l'oci responsable i el civisme

El Consell de Mallorca i Calvià llancen una campanya en favor de l'oci responsable i el civisme

(10/07/2024)

“Diverteix-te amb Respecte” aposta per la convivència entre turistes i residents

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Calvià, continuen avançant en el seu compromís de consolidar Mallorca com a destí de turisme responsable. Per això promouen de manera conjunta la campanya «Diverteix-te amb Respecte». En els pròxims mesos la campanya comptarà amb una gran visibilitat en espais públics del municipi. Serà visible en diferents espais exteriors, com OPIS (Objecte Publicitari Il·luminat) i tanques en zones de màxima afluència de gent. També hi haurà difusió a través d'altres canals, com a xarxes socials.
Durant la presentació de la campanya, el conseller de Turisme del Consell de Mallorca, José Marcial Rodríguez Díaz, ha remarcat que «el turisme responsable és més que un objectiu, és l'horitzó que ens marquem per a garantir la convivència de turistes i residents. Hem de treballar per a conscienciar a tothom de la necessitat d'un comportament cívic en nom de la convivència i el respecte mutu». 
Juan Antonio Amengual, alcalde de Calvià, ha apuntat que «és vital que les institucions col·laborem anem de bracet en iniciatives com aquesta. Calvià és un destí d'oci segur que camina cap a l'excel·lència. Si alguna cosa ens distingeix i es reconeix en els mercats d'origen és la nostra qualitat. I això només pot mantenir-se amb l'impuls del civisme i la responsabilitat de turistes i residents». 
La campanya emana del Compromís per un Turismes Sostenible de Mallorca, Pledge, presentat el mes de novembre passat i que suma un important nombre d'entitats i institucions adherides: des de la OMT fins a les diferents administracions de l'illa, passant per entitats privades, empreses i associacions de diferent índole.
Una de les claus del Pledge és que, a més de promocionar treballar la marca Mallorca en l'exterior, també es duen a terme accions des de dins per a arribar tant als visitants que ja estan a Mallorca com als residents. El focus s'ha posat sobre la protecció, la regeneració i la preservació de l'illa.