Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca inverteix 1,2 milions d'euros als municipis de Felanitx i Porreres

El Consell de Mallorca inverteix 1,2 milions d'euros als municipis de Felanitx i Porreres

(24/05/2017)

El conseller Joan Font visità ambdós municipis amb l'objectiu de conèixer de primera mà el desenvolupament de les obres finançades per la institució insular a través del Departament de Desenvolupament Local.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visitaren horabaixa les obres i projectes que el Consell de Mallorca ha subvencionat durant el 2016 als municipis de Felanitx i Porreres, els quals han suposat una inversió total d'1.213.151,8 euros per part del Consell de Mallorca.

 

A través del Pla Especial d’Ajudes per a Obres i Serveis de Competència Municipal 2016-2017, el consistori felanitxer està duent a terme la reforma del carrer Quarter de Portocolom, un projecte dotat amb 135.500 euros. Respecte al Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, l'Ajuntament de Felanitx renovarà de la xarxa d'aigua potable de l'urbanització Sa Punta de Portocolom, i substituirà l'enllumenat convencional per enllumenat led de Felanitx. Tots aquests projectes han tengut un cost de 561.661,69 euros.

 

Per altra banda i gràcies a les convocatòria de subvencions impulsades pel Departament de Desenvolupament de la institució insular, l'ajuntament felanitxer ha pogut adquirir un turisme i una motocicleta cent per cent elèctriques.

 

Pel que fa a Porreres, el Consell de Mallorca subvencionarà el projecte de construcció d'una piscina infantil al Poliesportiu Municipal Ses Forques, i els de pavimentació asfàltica dels carrers Sol, Donzell i La Rosa, així com també dels camins de Son Pou Nou i el de Son Valls. A més, la institució insular també assumirà el cost dels projectes de renovació del carrer Nou, el d'adequació i millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic del municipi, i el d'instal·lació de mesures d'accessibilitat i seguretat al Poliesportiu Municipal Ses Forques. Tot aquests projectes tindran un cost de 451.537,93 euros.

 

El el cas de Porreres, el seu consistori també ha pogut adquirir una furgoneta totalment elèctrica per a tasques de la brigada municipal valorada en 19.719,60 euros, i ha fet front a despeses corrents per valor de 20.500 euros.

 

Les visites als municipis de Felanitx i Porreres també comptaren amb la presència  dels seus batles, Joan Xamena i Francisca Mora respectivament.