Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca va invertir a Sencelles, al llarg de 2014, gairebé 712.000 euros en projectes de rehabilitació i línies de suport als col·lectius

El Consell de Mallorca va invertir a Sencelles, al llarg de 2014, gairebé 712.000 euros en projectes de rehabilitació i línies de suport als col·lectius

(02/03/2015)

La presidenta insular, Maria Salom, ha visitat avui la localitat, on ha conegut, de la mà del batle, Tomeu Morro, les actuacions desenvolupades a l'equipament públic de Can Bril

L'asfaltat de camins i carrers i l'execució del projecte de conservació i reparació de l'equipament públic de Can Bril són algunes de les actuacions més destacades que el Consell de Mallorca ha dut a terme al municipi de Sencelles al llarg de 2014. La inversió global que la institució insular ha realitzat en aquest terme municipal, durant el període esmentat, és de 711.986,76 euros, dels quals 197.095,89 corresponen a les intervencions descrites anteriorment.

Precisament avui, la presidenta del Consell, Maria Salom, ha tengut l'ocasió de conèixer de prop el contingut d'aquestes i altres actuacions, coincidint amb la seva visita a Sencelles. A la seva arribada a les dependències municipals, Salom ha estat rebuda pel batle, Tomeu Morro, i regidors municipals Antònia Vallés i Bartomeu Adrover, amb els quals ha mantingut una reunió de feina.

Posteriorment, la presidenta Maria Salom, que ha estat acompanyada en la visita pel director insular de Cooperació Local i Suport Municipal, Martí Torres, i la directora insular de Relacions Institucionals, Maribel Crespí, ha visitat les obres del projecte de conservació i reparació executat a l'equipament públic de Can Bril, que el Consell de Mallorca ha finançat en la seva totalitat, així com també ha passat en el cas de les obres de reforma de camins i carrers de Sencelles executades durant l'any passat. Can Bril, construida durant els anys 30 com a centre escolar, servìrà com a seu social de les entitats i associacions de Sencelles i, al mateix temps, acollirà les dependències de la Policia Local.

Per un altre costat, Sencelles, en la seva condició de municipi que forma part de la Mancomunitat del Pla, ha pogut accedir als ajuts destinats pel Consell, a través de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), amb un xifra total de 122.682,10 euros. Aquestes línies de suport han anat destinats a la lluita contra la pobresa infantil, els ajuts d'urgent necessitat, la Renda Mínima d'Inserció i el PPB.

Igualment, la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports ha invertit 2.474,42 euros en concepte d'activitats de promoció i foment de l'esport base a Sencelles, mentre que, des de l'àrea de Promoció Sociocultural, s'ha prestat suport tant a l'associació de persones majors de la localitat de Sencelles com a la de Biniali. A més, la promoció de les activitats culturals ha exigit una inversió de 7.340.65 euros, diversificada entre el programa 'Cultura en xarxa', que el Consell posa a disposició dels ajuntaments de Mallorca, el circuit d'arts escèniques i les subvencions a espais bibliotecaris.

En vistes al nou any, cal remarcar el projecte de reforç del ferm de la carretera Algaida-Sencelles, que va ser adjudicat fa una mica més d'una setmana a l'empresa 'Matías Arrom' per un import de 358.693,70 euros. La previsió és que les obres puguin començar a partir de la segona quinzena de l'actual mes de març.