Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca millora el ferm de la ronda de Sineu i dels vials de serveis de la variant de Llubí

El Consell de Mallorca millora el ferm de la ronda de Sineu i dels vials de serveis de la variant de Llubí

(02/06/2015)

Les actuacions, necessàries pel deteriorament del paviment, tenen un pressupost de 150.000 euros Les actuacions, necessàries pel deteriorament del paviment, tenen un pressupost de 150.000 euros

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Carreteres, du a terme aquests dies la millora del paviment d’un tram de la ronda de Sineu (Ma-3132) i dels vials de serveis de la variant de Llubí (Ma-3440), amb un pressupost de 150.000 euros.

 

A la ronda de Sineu, els treballs per a la renovació superficial d’un tram del paviment entre les interseccions de la Ma-3300 i Ma-3511, ja han conclòs. En aquesta via, la calçada es trobava en un estat molt deteriorat, pel ferm envellit, per la qual cosa aquesta actuació, amb una nova de capa d’asfaltat, era necessària.

 

Les feines se centren, en aquest moment, als vials de servei de la variant de Llubí, en els quals es va fer un tractament superficial que s’ha deteriorat  acceleradament  per la quantitat de vehicles que hi transiten. L’actuació d’ara consisteix en dotar-los d’una capa rodada.

 

En ambdues vies es considerava que els treballls de conservació i manteniment eren insuficients per deixar aquests trams en bones condicions per circular-hi.

 

La Direcció Insular de Carreteres demana disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquestes obres.