Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca posarà en servei dilluns, a Palma, el nou vial i els passos a nivell del tren de Sóller que connectaran Son Hugo amb els barris propers

El Consell de Mallorca posarà en servei dilluns, a Palma, el nou vial i els passos a nivell del tren de Sóller que connectaran Son Hugo amb els barris propers

(21/05/2015)

Durant aquest cap de setmana, es realitzaran proves per a comprovar el bon funcionament

El Departament d’Urbanisme i Territori del Consell de Mallorca posarà en servei dilluns, a Palma, el nou vial que connectarà Son Hugo amb els barris de Son Ferragut i Son Oliva i amb la via de cintura (Ma-20), així com els dos passos a nivell del tren de Sóller, que estaran regulats per semàfors. Avui, es dura a terme el treball d’asfaltat de la darrera capa i,el cap de setmana, el vial i els passos a nivell funcionaran en proves per comprovar el seu bon funcionament.

 


El vial d’una sola direcció en forma de circuit a la intersecció del carrer Concòrdia funcionarà com una rotonda i unirà les dues zones del barri separades històricament per les vies. Els passos a nivell salvaran la barrera de les vies. 

 

A més, aquesta actuació completarà tots els moviments d’incorporació i sortida a la via de cintura (Ma-20). Fins ara, les vies del ferrocarril de Sóller impedien l’entrada i sortida de Son Hugo en direcció a Andratx.

 

El projecte, iniciat el passat més de desembre després de contractar l’obra per via d’urgència, s’ha fet en coordinació amb l’Ajuntament de Palma.