Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca reconeix la tasca dels voluntaris de l'IMAS en el VII Encontre del Voluntariat que enguany ha recuperat la presencialitat

El Consell de Mallorca reconeix la tasca dels voluntaris de l'IMAS en el VII Encontre del Voluntariat que enguany ha recuperat la presencialitat

(02/12/2021)

La presidenta Catalina Cladera ha destacat la solidaritat del poble mallorquí durant aquest homenatge al centenar de persones voluntàries que col·laboren a llars i centres de gent gran

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i la consellera de Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Sofia Alonso, han participat avui al         VII Encontre del Voluntariat, on s’ha reconegut i posat en valor la tasca que realitzen de manera completament altruista el centenar de persones que formen part del Servei de Voluntariat de l’IMAS a llars i centres residencials de gent gran. 

Durant l’acte, que commemora el Dia Internacional del Voluntariat, que se celebra el pròxim diumenge,  Cladera ha traslladat a les voluntàries i voluntaris de la institució el seu «agraïment i admiració per la responsabilitat, la solidaritat i la vocació de servei que demostrau». I ha afegit: «gràcies a vosaltres, podem dir que Mallorca és i serà sempre un poble solidari». 

Sofia Alonso ha reconegut també que la «seva tasca és imprescindible per l’IMAS» i ha destacat que «els voluntaris i voluntàries no només aporten temps als nostres centres. Aporten un vincle desinteressat i humà amb les persones que atenem i ho fan des de l’absoluta generositat i el compromís. Són un servei a la comunitat i un suport que complementa la tasca de l’equip professional». 

El VII Encontre del Voluntariat ha tornat aquesta edició al seu format presencial després que l’any passat s’hagués de suspendre per la situació sanitària. A la trobada, que s’ha dut a terme al Pati de la Misericòrdia de Palma, s’ha fet un especial reconeixement a la tasca solidària d’una desena de voluntaris i voluntàries de diferents llars i residències de l’illa i dues mencions especials a la persona voluntària de més edat i a la que du més anys de col·laboració. A més, ha servit també per intercanviar experiències i conèixer de primera mà la tasca que duen a terme als centres per a persones grans de Mallorca. 

Durant la cloenda, la presidenta Catalina Cladera ha convidat els assistents a participar en la resta d’activitats emmarcades en la Setmana del Voluntariat que per primera vegada organitza el Consell de Mallorca i que coincideix, ha dit, amb «l’any en què hem aprovat el Pla Insular del Voluntariat de Mallorca fins el 2026, per promocionar i difondre l’acció voluntària entre la ciutadania».

Vídeos

IMAS