Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca torna a fer de forma presencial el tradicional acte d’encesa de llums de Nadal

El Consell de Mallorca torna a fer de forma presencial el tradicional acte d’encesa de llums de Nadal

(02/12/2021)

El Cor de Majors de la Universitat de les Illes Balears han cantant a l’escales del Palau del Consell.

El Consell de Mallorca torna a fer de forma presencial el tradicional acte d’encesa de llums de Nadal, ja que l’any passat la situació epidemiològica de la pandèmia no ho va permetre i es va realitzaren vídeo.

Posteriorment a l’encesa de llums de la façana, la presidenta del Consell, Catalina Cladera ha mostrat la seva satisfacció per recuperar aquest acte i al mateix temps ha recordat la importància de respectar les mesures de prevenció del contagi del Covid-19 i de vacunar-se.  “Per mi és una alegria immensa retrobar-nos presencialment avui, poder mirar-nos als ulls i abraçar-nos. Però sabeu que el virus és encara entre nosaltres. Per això, hem de mantenir la prudència i vull animar a vacunar-se a totes les persones que encara no ho han fet”, ha assenyalat Cladera.

A continuació el cor de Majors de la Universitat de les Illes Balears, dirigit per Pilar Noguera s’ha situat a l’escala principal del Palau del Consell. El concert que ha ofert el cor de Major ha interpretat: Santa Nit, Christmas is coming, Aclarida beneïda, Dolça cançó de la nit de Nadal, River i per acabar ha cantat amb els assistents: El 25 de desembre.

L’acte ha finalitzat amb la visita al betlem que es pot visitar que ha estat realitzat Bernat Mayol.

Vídeos

encesa llums