Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca treballa de manera coordinada amb els serveis d'emergències per garantir la seguretat dels ciutadans

El Consell de Mallorca treballa de manera coordinada amb els serveis d'emergències per garantir la seguretat dels ciutadans

(28/09/2018)

La institució vol transmetre que les obres del tram II de la via connectora no estan interferint en la feina que presten els serveis d'emergències.

El Consell de Mallorca treballa de manera coordinada amb els serveis d'emergències per garantir la seguretat dels ciutadans. La institució insular vol transmetre a l'opinió pública que les obres del tram II de la via connectora no estan interferint en la feina que presten els serveis d'emergències, així com tampoc cap de les altres actuacions que s'estan duent a terme a la xarxa viària de Mallorca.

En cap dels diferents àmbits de coordinació entre les diferents administracions i organitzacions implicades en les emergències, no s'ha manifestat cap tipus de problemàtica associada a l'incompliment de les seves tasques, per culpa d'un mal estat de les carreteres.

Des de Territori es treballa de forma conjunta amb els agents implicats en el bon funcionament de les vies en situacions extremes, com són: el Govern de les Illes Balears, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, la Direcció General de Trànsit, les policies locals, així com les gerències dels centres de sanitaris de referència d'aquest territori.

Amb tot, el Departament de Territori i Infraestructures després de les últimes converses mantingudes amb el Servei de Salut de les Illes Balears vol reiterar que, ara com ara, la Conselleria de Salut no té constància de cap queixa en aquest sentit.

Comissió per a les Línies Estratègiques de Mobilitat de Mallorca
El Departament de Territori i Infraestructures es va comprometre a presentar, durant la Comissió per a les Línies Estratègiques de Mobilitat de Mallorca, del passat 20 de setembre, una bateria de mesures que aplicarà a curt termini per millorar el trànsit en els accessos a Palma. Així doncs, la Direcció Insular d'Infraestructures i Mobilitat està elaborant un informe amb propostes diferents que presentarà a la Comissió en tres setmanes.

A part d'aquest informe amb microactuacions (modificació d'alguns carrils de trenat, possible reducció de la velocitat o nous carrils, entre d'altres), també s'està redactant un estudi sobre la velocitat a la via de cintura (Ma-20), principal via d'accés a Palma.