Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca treu a licitació les obres per rehabilitar el ferm de la carretera que uneix Randa i Cura

El Consell de Mallorca treu a licitació les obres per rehabilitar el ferm de la carretera que uneix Randa i Cura

(15/05/2015)

L’actuació en aquesta via tan transitada per ciclistes és necessària a causa del mal estat del paviment, que presenta una capa de rodolament molt disgregada i relliscant

El Departament d’Urbanisme i Territori del Consell de Mallorca ha iniciat el procés d’adjudicació del projecte de rehabilitació del ferm de la carretera Cura-Randa (Ma-5018), a Algaida, una actuació que tindrà un pressupost de licitació de 194.856 euros.

L’obra es durà a terme en un tram de gairebé cinc quilòmetres, del PK 0,150 al 4,800, en un tram molt transitat pels ciclistes, i començarà després de l'estiu. 

L’actuació és necessària a causa del mal estat del paviment, que es troba molt deteriorat, amb una capa de rodolament molt disgregada i relliscant en diverses zones.

Les obres, que tenen un termini d’execució de dos mesos, inclouen netejar les voreres, regularitzar les roderes i asfaltar i senyalitzar la carretera amb marques vials.

Ahir es va publicar l’anunci de licitació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i s’hi estableix un termini de 26 dies per presentar les ofertes.