Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell destina 119.616 euros al desenvolupament d'activitats socioambientals en matèria cinegètica o pesca fluvial

El Consell destina 119.616 euros al desenvolupament d'activitats socioambientals en matèria cinegètica o pesca fluvial

(09/09/2016)

Un total de 45 entitats es beneficiaran d'aquesta ajuda a través de la qual duran a terme tasques de millora ambiental, com per exemple la realització de sembres, recuperació de zones de conreu o neteja forestal.

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, del qual depèn la Direcció Insular de Cooperació Local i Caça, ha destinat un total de 119.616,52 euros a la convocatòria de subvencions pel desenvolupament d'activitats socioambientals en matèria cinegètica o pesca fluvial per a l'any 2016.

 

En aquest sentit, un total de 45 entitats, de les 46 que es presentaren inicialment, han complert amb els requisits exigits a la convocatòria, per la qual cosa es podran beneficiar de dita ajuda.

 

Pel que fa a les activitats que es duran a terme per les entitats beneficiàries de la subvenció, cal destacar les tasques de millora ambiental com per exemple la realització de sembres, la recuperació de zones de conreu, la neteja forestal, així com també la promoció de modalitats de caçatradicionals i la realització d'estudis de seguiment d'espècies a través de radiotelemetria.