Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell dona suport al torneig ATP Mallorca Championships 

El Consell dona suport al torneig ATP Mallorca Championships 

(28/04/2021)

  • L’esdeveniment, que es duu a terme del 19 al 26 de juny, destacarà per la presència de jugadors internacionals i la contribució important en l'aposta de Mallorca per la sostenibilitat 
  • L'illa consolida el turisme esportiu com a un dels seus productes prioritaris

 

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha participat, juntament amb el conseller de Turisme i Esports, en la presentació del torneig ATP Mallorca Championships que s’ha celebrat avui a La Misericòrdia. L’esdeveniment tendrà lloc del 19 al 26 de juny a les pistes del Mallorca Lawn Tennis & Country Club. 

També hi eren presents el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, el director del Torneig ATP Mallorca Championships, Toni Nadal, el director gerent de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Xisco Mateu, i el CEO e|motion Group, Edwin Weindorfer.

La presidenta Cladera ha mostrat la seva satisfacció perquè «finalment puguem gaudir del Mallorca Championships, un esdeveniment que situarà l'illa a l’epicentre del tennis mundial».

L’ATP Mallorca Championships comptarà amb un patrocini de 150.00 euros de la Fundació Mallorca Turisme. Així, la presidenta ha destacat la prioritat de «donar suport a cites com aquesta.  És una de les línies principals de l’estratègia de promoció turística del Consell, a través de la Fundació. L’ATP Mallorca Championships impulsarà la projecció de la marca Mallorca a l'exterior i, en aquest cas, mostrarà que som el lloc ideal per a la pràctica de l’esport, un dels productes que més contribueixen i contribuiran a millorar l’estacionalitat turística a Mallorca i un element clau per a la reactivació de la nostra indústria turística degut a les seves característiques».

En la mateixa línia s'ha pronunciat Xisco Mateu, director de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) que ha recalcat l'aposta pel turisme sostenible i segur com a actius per a la desestacionalització.  Per la seva part, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, ha destacat la seva satisfacció perquè l’esdeveniment es dugui a terme al seu municipi i per l’impacte, tant directe com indirecte, que suporarà per a l’economia calvianera i mallorquina.


El Torneig

El director del torneig, Toni Nadal, ha destacat també la importància que suposa un campionat d’aquestes característiques per a l’illa i ha esmentat alguns dels jugadors participants: entre d’altres, Nick Kyrgios, Fernando Verdasco i Feliciano López. En total serà un quadre individual de 28 jugadors i 16 parelles de dobles.

Amb aquest torneig, Mallorca torna a albergar un esdeveniment ATP, 19 anys després de la darrera competició d’aquest nivell. Es tracta, a més, del primer torneig ATP sobre herba que es disputa a Espanya i el primer esdeveniment d’herba amb sessions nocturnes.

Vídeos

presentació torneig tennis