Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell estudiarà la millora de l’accés a l’hospital Joan March

El Consell estudiarà la millora de l’accés a l’hospital Joan March

(24/09/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha reunit amb el regidor d’Urbanisme i Activitats de Bunyola, Miquel Negre.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha mantingut una trobada amb Miquel Negre, primer tinent de batle i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Bunyola. A la reunió, també hi ha assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda.

Durant la trobada, el regidor de Bunyola ha demanat que el condicionament de la carretera que uneix la carretera de Sóller amb l’hospital Joan March, perquè és una via que utilitzen tots els usuaris que volen accedir al centre sanitari.

Des del Departament de Territori i Infraestructures, han començat les gestions per poder redactar el projecte de millora d’aquesta via. Primer, s’ha de firmar un conveni entre el Consell i la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears perquè hi ha un tram de la carretera que pertany al Govern. Una vegada s’hagi autoritzat des del Govern autonòmic que es puguin dur a terme les actuacions necessàries, el Consell redactarà el projecte. La consellera Garrido ha afirmat que s’intentarà executar el més aviat possible perquè «totes les persones que vagin a l’hospital Joan March se sentin més segures a la carretera».