Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell finança la construcció d’un nou local per a l’Associació de Veïns de la urbanització Galatzó

El Consell finança la construcció d’un nou local per a l’Associació de Veïns de la urbanització Galatzó

(20/11/2017)

El conseller Joan Font visità el municipi al qual el Departament de Desenvolupament Local hi ha invertit un total de 1.167.400 euros per a 8 projectes a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, i del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, acompanyat del director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, visitaren el municipi de Calvià per seguir en primera persona el transcurs dels vuit projectes que el Consell de Mallorca finança al municipi a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017 i del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, els quals han suposat una inversió total de 1.167.400 euros per part de la institució insular.

 

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez, juntament amb el regidor de Mobilitat, Vies i Obres i Manteniment, Juan Cuadros, exposà al conseller els projectes que l'ajuntament ha executat a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, els quals han consistit en la millora del drenatge, reforç de ferm i de la seguretat de l'Avinguda Rei Jaume I, de Santa Ponça, i del camí de Son Pillo, així com també de les pluvials del carrer Ramon de Montcada i de l'Avinguda Mar del Toro. També a través d’aquest mateix pla d’inversions, el Consell de Mallorca ha invertit 241.002 euros en la millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic del municipi.

 

Pel que fa al Pla Especial d’Inversions 2016-2017, l’Ajuntament de Calvià ha executat un projecte de construcció d’un nou local per a l’Associació de Veïns de la urbanització Galatzó, i un altre de reforma del local de la tercera edat de la mateixa urbanització. El consistori calvianer ha reformat la coberta del local de la tercera edat de Peguera. Aquests tres projectes han suposat una inversió de 137.400 euros per part del Consell.

 

Finalment, Calvià també ha adquirit un nou vehicle totalment elèctric a través d’una subvenció de 30.000 euros del Consell de Mallorca.