Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell i cinc ajuntaments de Mallorca renoven els convenis per redactar els seus planejaments urbanístics

El Consell i cinc ajuntaments de Mallorca renoven els convenis per redactar els seus planejaments urbanístics

(13/12/2021)

La consellera de Territori, Maria Antònia Garcías, ha agraït als batles dels ajuntaments de Maria, Selva, Ariany, Lloret i Estellencs la confiança en la institució.

La consellera de Territori del Consell de Mallorca, Maria Antònia Garcías, ha signat amb els batles de Maria de la Salut, Selva, Ariany, Lloret de Vistalegre i Estellencs la renovació del conveni mitjançant el qual l’entitat insular es compromet a acabar de desenvolupar la documentació necessària per a la tramitació del planejament dels seus municipis.

«Es tracta d’una passa necessària però molt important, donat que confirma el treball assolit fins ara i renova la confiança dels ajuntaments en el treball del Consell de Mallorca», ha assegurat la consellera. Fins hores d’ara el Consell ja ha aprovat la delimitació de sòl urbà de Selva, i els documents de la proposta inicial, l’Avanç de Lloret i Estellencs, després de realitzar diferents reunions i d’un procés de participació ciutadana on es varen recollir les aportacions dels veïns i veïnes dels municipis.

Cal recordar que en aquesta legislatura es va apostar per donar impuls a la sostenibilitat dels ajuntaments a través d’un Pla de Millora de la tramitació urbanística municipal, amb la dotació de recursos suficients per accelerar la redacció del Planejament Municipal.

Durant el 2021 s’ha procedit a la licitació i adjudicació de quatre equips redactors per acabar de confeccionar el que queda i poder tramitar dels planejaments municipals.