Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell i l’Obra Cultural Balear es reuneixen per a preparar col·laboracions futures

El Consell i l’Obra Cultural Balear es reuneixen per a preparar col·laboracions futures

(08/09/2015)

El president de l’Obra Cultural Balear (OCB), Jaume Mateu, juntament amb la tresorera de la Associació Lila Thomas i la vocal Catalina Reynes, es varen reunir ahir amb el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i amb el vicepresident i conseller de Cultura, Francesc Miralles.

L’associació va exposar que la intenció principal d’aquesta trobada era conèixer de primera mà el Consell, amb una trobada amb el president, i posar a disposició de la institució insular les seus que tenen a diferents municipis. La implantació territorial de l’OCB és molt extensa i disposa de diferents delegacions repartides per l’illa. «A molts de pobles gestionam gairebé el 90 % de l’activitat cultural que s’hi fa», va explicar el president de l’OCB.

Un altre dels temes que es va tractar amb el president va ser el paper de Can Alcover, casa natal del poeta Joan Alcover, reconvertida en centre cultural. «La ciutadania ha de poder aprofitar el potencial que té l’espai», va explicar Mateu.

Per la seva banda, el president del Consell va explicar que «les activitats de conscienciació que fa l’OCB són una part importantíssima de la reivindicació de la nostra cultura.»