Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell potenciarà el turisme de congressos per allargar la temporada turística

El Consell potenciarà el turisme de congressos per allargar la temporada turística

(22/09/2015)

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, s’ha reunit amb representants de Mallorca Convention Bureau per parlar sobre turisme de congressos.

Cosme Bonet, conseller d’Economia i Hisenda, ha rebut al president de Mallorca Convention Bureau, Martín Adrover, i a la gerent de l’entitat, Marga Méndez. A la reunió, també hi ha assistit la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard.

Mallorca Convention Bureau ha mostrat el seu interès per poder treballar conjuntament amb el Departament d’Economia i Hisenda, amb la intenció de potenciar els congressos com a oferta turística. El conseller s’ha mostrat disposat a tenir en compte el turisme de congressos amb la idea de que es pugui allargar la temporada. En aquest sentit, des del Consell es volen promoure altres productes turístics que suposin una oferta diversificada.

Durant la trobada, també han parlat sobre el traspàs de competències en promoció turística. Bonet s’ha mostrat confiat en què el traspàs es pugui dur a terme en breu. Per al conseller, aquestes competències “permetran al Consell treballar amb l’objectiu de potenciar la marca Mallorca com a destí turístic”.

Mallorca Convention Bureau és una entitat que engloba a empreses relacionades amb el turisme de congressos, com els hotels i altres serveis.