Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell presenta un video 360º de la serra de Tramuntana a la World Travel Market

El Consell presenta un video 360º de la serra de Tramuntana a la World Travel Market

(07/11/2017)

Durant el dia d’avui, s’han duit a terme dues presentacions del video de la serra de Tramuntana en 360 graus que mostra una altra Mallorca que pot atreure a un turisme més sostenible i respectuós amb l’entorn.

El Consell de Mallorca ha presentat un video que mostra la serra de Tramuntana en 360º a la fira internacional de turisme World Travel Market de Londres. A la presentació, hi han assistit el president del Consell, Miquel Ensenyat; el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la consellera de Territori i Infaestructures, Mercedes Garrido. També hi han participat la directora insular de Turisme, Paula Ginard, i la directora de la Fundació Mallorca Turisme, Maria Renart.

El conseller Cosme Bonet ha explicat que amb aquest video “pretenem promoure un turisme més sostenible i que ens visita a les temporades mitjana i baixa. La nostra intenció és fomentar productes turístics que llevin pressió a la temporada alta”.

El video s’ha presentat en dos actes. El primer ha estat amb periodistes de mitjans britànics i el segon, a periodistes de mitjans especialitzats en viatges i natura. Durant la presentació, s’ha explicat els motius pels quals la serra de Tramuntana és Patrimoni Mundial de la UNESCO, en la categoria de paisatge cultural.

L’audiovisual es pot veure a través de la pantalla del mòbil amb unes ulleres que fan que sembli que la persona es transporta a la Serra. A més, es mostren distints indrets que representen part dels valors que varen fer que la Serra es convertís en Patrimoni de la Humanitat.

Algunes de les imatges que es poden veure al video són la torre des Verger, la finca pública de Raixa, el barranc de Biniaraix o el tren de Sóller.