Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell proporcionarà cartells informatius sobre prevenció de la COVID-19 als municipis costaners

El Consell proporcionarà cartells informatius sobre prevenció de la COVID-19 als municipis costaners

(22/05/2020)

Les platges de Mallorca comptaran amb material sobre protocols de seguretat i higiene gràcies a la col·laboració entre la institució insular i els ajuntaments

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha participat en una reunió convocada per la FELIB amb els ajuntaments costaners de l’illa, on ha aprofitat per exposar les línies de treball conjuntes entre el Consell i els municipis en matèria de turisme. 

A la trobada s’ha pogut per parlar de les mesures a seguir per a la reobertura turística. Serra ha explicat que des del Departament de Turisme i Esports del Consell es proporcionarà senyalització informativa perquè els ajuntaments puguin reforçar la tasca de supervisió de platges aquest estiu. El material que es distribuirà als municipis costaners són cartells informatius sobre l’aforament de les platges i sobre els protocols de seguretat i higiene que s’hauran d’aplicar per fer front a la COVID-19. 

Així, a les zones de bany dels municipis es difondran els requeriments d’ús als banyistes d’acord amb les normes previstes en la nova fase de la desescalada, la qual cosa contribuirà a la millor informació i a la conscienciació de la ciutadania. 

Per altra banda, el Consell treballa en la recerca de solucions tecnològiques per tal d'ajudar als municipis en el control d’aforaments a espais públics com platges.