Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell referma el seu suport perquè Inca tengui un Teatre Principal

El Consell referma el seu suport perquè Inca tengui un Teatre Principal

(13/08/2015)

El conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha assistit aquest dematí a la constitució del nou Patronat de la Fundació Teatre Principal d’Inca i ha visitat les obres.

Francesc Miralles ha traslladat avui dematí el suport per part del Consell a col·laborar en tot el possible perquè “Inca tengui un Teatre Principal, que sigui un referent de la comarca i que ens ajudi a dinamitzar el món cultural”. Es manté el compromís econòmic que té la institució amb el Patronat, al mateix temps que s’estudiarà com els serveis tècnics del Consell poden ajudar en tot el procès que s’obrirà per definir la funcionalitat que ha de tenir el Teatre Principal d’Inca, així com en l’elaboració d’un nou projecte. L’Ajuntament d’Inca “té tot el nostre suport per ajudar a concloure aquest procès d’obra, amb les modificacions pertinents, i per ajudar a obtenir aquest finançament que malauradament es va perdre -2,4 milions d’euros de Fons Feder- i que en aquests moments de crisi fan especialmente mal”.

El nou Patronat de la Fundació Teatre Principal d’Inca ha quedat constituït avui dematí en una reunió celebrada a la sala de plens de l’Ajuntament . El batle Virgilio Moreno, ha donat compte de la situació en què es troba el projecte de Teatre Principal, després que l’empresa constructora ha tornat les claus al consistori “per començar de bell nou tot el procès”  i s’han realitzat un seguit d’actuacions urgents per garantir la seguretat entorn a l’edifici.