Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell reuneix els municipis afectats per la Mallorca 312

El Consell reuneix els municipis afectats per la Mallorca 312

(19/05/2017)

A la trobada, hi han assistit representants dels municipis, la Guàrdia Civil, la Direcció General de Trànsit i els organitzadors de la prova. Tothom ha remarcat que l’edició d’enguany ha estat molt satisfactòria i que cal treballar per minvar els inconvenients que provoca.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha mantingut una trobada per avaluar la cursa ciclista Mallorca 312, que es va dur a terme a finals del mes d’abril passat. A la reunió, hi han participat representants dels municipis per on transcorre la cursa, membres de la Guàrdia Civil i de la Direcció General de Trànsit (DGT), i també els organitzadors de la Mallorca 312.

Durant la reunió, la consellera Garrido ha agraït “la gran tasca que varen dur a terme els voluntaris, Protecció Civil, Policia Local i Guàrdia Civil perquè la cursa tengués molts menys inconvenients que en l’edició del 2016”. A més, ha afirmat que “seguirem treballant per millorar el recorregut per evitar els petits problemes que hi va haver en alguns indrets”.

La majoria d’assistents han destacat que les reunions prèvies per coordinar totes les administracions afectades varen ser molt profitoses i necessàries perquè la cursa no provocàs grans incidències.

Així mateix, Garrido ha remarcat que “la Mallorca 312 tindrà continuïtat, perquè és un esdeveniment que situa la nostra illa al centre internacional del ciclisme durant un cap de setmana. A més, promou un turisme més sostenible que respecta l’entorn”. No obstant això, “seguim treballant per millorar-la i evitar que els mallorquins puguin patir inconvenients”.