Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell signa convenis de cooperació tècnica amb els ajuntaments de Felanitx, Fornalutx i Sant Joan

El Consell signa convenis de cooperació tècnica amb els ajuntaments de Felanitx, Fornalutx i Sant Joan

(19/09/2017)

Amb aquest acord entre el Consell de Mallorca i els ajuntaments, la institució insular durà a terme la redacció de tres projectes de millora de la xarxa d’aigües residuals i pluvials.

El conseller de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, Joan Font, ha signat avui amb els batles de Felanitx, Fornalutx i Sant Joan, Joan Xamena, Antoni Aguiló i Francesc Mestre respectivament, tres convenis de cooperació tècnica a través dels quals els tres municipis duran a terme la redacció de tres projectes de millora de la xarxa d’aigües residuals i pluvials.

 

En aquest sentit i amb aquest conveni signat, el personal del Servei d’Assistència Tècnica a obres del Consell de Mallorca durà a terme, de manera gratuïta, la redacció i direcció del projecte tècnic de millores a la xarxa d’aigües residuals i pluvials del municipi de Fornalutx.

 

Pel que fa al municipi de Sant Joan, els professionals del Departament de Desenvolupament Local de l¡administració insular duran a terme la redacció del projecte tècnic de sectorització de la xarxa de subministrament d’aigua potable del municipi.

 

En el cas de Felanitx, el Consell de Mallorca durà a terme la redacció del projecte tècnic de canalització de recollida d’aigües pluvials del casc urbà del municipi. En aquest cas, el consistori felanitxer haurà de participar en el cost de la redacció del projecte en un 2%, tal i com marca l'article 28 del Reglament de Cooperació municipal per als municipis de població igual o superior a 6.000 habitants.

 

Per la seva part, el conseller Joan Font ha apuntat que "la voluntat d'aquest equip del Consell de Mallorca és la de seguir estant al costat dels ajuntaments, especialment dels que tenen menys recursos".