Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El conseller d’Hisenda i Funció Pública assisteix a la fira de seguretat SICUR

El conseller d’Hisenda i Funció Pública assisteix a la fira de seguretat SICUR

(27/02/2020)

La visita s’ha centrat a conèixer les novetats i a prendre contacte amb les diferents empreses del sector.

El conseller d’Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, ha visitat avui dijous el Saló Internacional de la Seguretat (SICUR), que se celebra aquesta setmana a IFEMA, Madrid. És una fira internacional especialitzada en seguretat, en la qual empreses, associacions i professionals del sector d’arreu del món presenten novetats. El director insular d’Emergències, Xisco López, també ha assistit a la cita.

«L’objectiu d’aquesta visita ha estat prendre contacte amb les empreses del sector de la seguretat i conèixer de primera mà les novetats que presenten al mercat», ha afirmat Josep Lluís Colom. La Conselleria d’Hisenda i Funció Pública té pressupostada per enguany una partida de 2,3 milions d’euros en millores i adquisició d’elements d’indumentària, vehicles, transport, utillatge, mobiliari i maquinària dels Bombers de Mallorca.

La fira també és un punt de trobada per als diferents cossos de bombers d’arreu de l’Estat. «Aprofitarem aquesta trobada amb altres cossos per compartir experiències, problemàtiques i possibles solucions. Aquestes trobades són sempre profitoses», ha comentat el director insular d’Emergències, Xisco López.