El conseller de Presidència, Jaume Juan, assisteix al lliurament dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears
El conseller de Presidència, Jaume Juan, assisteix al lliurament dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears
(26/01/2015)
La tercera edició d’aquests guardons ha estrenat una nova categoria, el premi a títol pòstum, que ha estat atorgat a Caty Juan de Corral
El conseller de Presidència, Jaume Juan, ha assistit avui al lliurament dels premis anuals de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, que que ha tengut lloc a l’Espai Gastronòmic del Mercat de l’Olivar.
La tercera edició d’aquests guardons, que reconeixen persones i col·lectius que enalteixen la gastronomia de les illes, ha estrenat una nova categoria, el premi a títol pòstum, que ha estat concedit a Caty Juan de Corral, presidenta d’honor de l’associació que lliura els premis. La resta dels premiats han estat Montserrat Pons amb el premi a la millor promoció de producte local; Manuel Pérez al millor sommelier i cap de sala de l’any; Tomeu Arbona, al pastisser de l’any; Ombu al restaurant revelació; Jordi Casasayas, premi a la trajectòria professional, i Andreu Genestra, premi al xef de l’any.