Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consorci TIC Mallorca del Consell facilita el teletreball al personal d’ajuntaments

El Consorci TIC Mallorca del Consell facilita el teletreball al personal d’ajuntaments

(28/03/2020)

Devuit entitats locals han comptat ja amb l’assistència tècnica que els permet desenvolupar les gestions municipals des de casa durant l’estat d’alarma

La tasca del Consorci TIC Mallorca per adaptar-se a les necessitats de les entitats locals durant l'estat d'alarma per mor de la COVID-19 ha possibilitat que el personal de setze ajuntaments i dues mancomunitats puguin fer teletreball. De moment, seixanta-una persones dels ens consorciats utilitzen aquest servei, que té capacitat per setanta-cinc.

El Consorci TIC gestiona els portals web de la majoria dels ajuntaments de l’illa, i ofereix suport tècnic i assessorament en programes i equipament informàtics als consistoris. Aquest consorci també ofereix formació al personal d'institucions públiques, uns cursos que estan ajornats des del passat 16 de març.

En els darrers dies, els tècnics de TIC Mallorca han configurat els ordinadors dels domicilis d'aquest personal perquè puguin accedir a les aplicacions de gestió municipal que usen en el seu dia a dia. Són totes aquelles eines que els permeten gestionar la comptabilitat, el padró, expedients d'intervenció o altres àmbits, etc. Alhora, s’ha ampliat la capacitat de connectivitat de teletreball.

A més de les mancomunitats del Raiguer i del Pla,  els setze ajuntaments beneficiats són Binissalem, Búger, Bunyola, Campanet, Deià, Escorca, Esporles, Lloseta, Mancor, Maria, Porreres, Sant Joan, Sa Pobla, Sencelles, Sineu i Valldemossa.