Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El darrer treball de Kepa Junkera arriba a Mallorca de mans de la Diada 2016

El darrer treball de Kepa Junkera arriba a Mallorca de mans de la Diada 2016

(15/09/2016)

El Departament de Cultura del Consell duu l’últim espectacle del mestre de la trikitixa a Esporles, dins la Xa edició del Festival Circ de les Cultures. Serà una única funció, aquest divendres 16 de setembre, a les 21:30 hores.

Autodidacta i inquiet, el compositor i músic Kepa Junkera recorre el món de la mà de la música tradicional, creant estil propi i marcant un camí personal que l’ha convertit en un dels músics més internacionals del País Basc. Ara, el seu darrer espectacle, que duu per títol “Maletak”, arriba a Mallorca dins els actes de la Diada 2016 i de mà del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell. L'espectacle s'inclou dins la programació del Festival Circ de les Cultures, que celebra deu anys.

 

Damunt l'escenari, aquest divendres, 16 de setembre, a les 21:30 hores al barri de la Vilanova d’Esporles, Kepa Junkera estarà acompanyat de la formació Sorginak i de les danses, percussions i veus de Leire Etxezarreta, Enerittz Alulestia, Garazi Otaegui i Alaitz Eskudero. Tots ells presenten un concert amb balls i cants propis del País Basc, amb el gran mestre de la trikitixa (acordió) com a protagonista.

 

L'entrada al recinte s'obrirà a les 17:00 hores amb l'actuació prèvia dels grups Ninofily, Javijavichy, Las XL i Vol-A3. L'entrada a porta costa 10 euros i el bo d'ajut anticipat 8 euros.

 

Aquesta proposta s’inclou dins la Xa edició del Festival Circ de les Cultures, que del 16 al 18 de setembre de 2016 convertirà el municipi d’Esporles en un espai multidisciplinar per acollir artistes i companyies d’arts escèniques, música de les Illes Balears i d’arreu del món, on presentaran els seus treballs.

 

Per a més informació podeu consultar facebook.com/noucircsocialillesbalears