Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Departament de Medi Ambient ha entregat a l’Ajuntament d’Escorca tres compostadors

El Departament de Medi Ambient ha entregat a l’Ajuntament d’Escorca tres compostadors

(14/12/2015)

Totes dues institucions també s’han reunit per parlar de com millorar la recollida selectiva al municipi

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, i la directora insular de Residus, Catalina Maria Canals, han entregat avui dematí tres composteres a l’Ajuntament d’Escorca. Des del mateix consistori varen sol·licitar les composteres per donar a conèixer entre la població el seu funcionament.

 

Des del Departament de Medi Ambient es dóna complet suport a les iniciatives per a aprofitar la matèria orgànica domèstica, de manera que es pugui obtenir compost, un producte adient per a la millora dels sòls.

 

Per altra banda, el batle, Antoni Solivellas, i el primer tinent de batlia i responsable de l’àrea de medi ambient, Bernat Vallori, han explicat a la consellera i la directora insular les iniciatives i idees que tenen previst posar en marxa per a la millora de la recollida selectiva, iniciatives que s’han valorat molt positivament, ja que contribuiran a millorar els percentatges de residus recollits de cara al seu posterior reciclatge. Les dues institucions, Ajuntament i Consell caminen cap als mateixos objectius ambientals i el Departament de Medi Ambient donarà tot el suport per tal que s’assoleixin.