Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Departament de Medi Ambient renova el parc mòbil

El Departament de Medi Ambient renova el parc mòbil

(25/02/2015)

S’han adquirit quatre nous vehicles per garantir la seguretat dels treballadors i millorar les tasques que duen terme en la gestió i la conservació dels espais naturals de Mallorca

El Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca ha renovat el parc mòbil per millorar els treballs que es duen terme en matèria de gestió i conservació dels espais naturals, així com de la xarxa de rutes senderistes i dels refugis de muntanya.

 

En total s’han incorporat quatre nous vehicles que substitueixen els que ja hi havia: dos vehicles tot terreny Nissan Navara SE Doble Cabina 4x4, un vehicle del tipus pick up Mitsubishi L-200 4x4 i una furgoneta Citroen Berlingo.

 

Aquests nous vehicles permetran fer una tasca més eficient i garantiran la seguretat dels treballadors del Departament de Medi Ambient. Concretament, de les brigades forestals, de margers i de picapedrers, que diàriament es desplacen a diferents punts de la geografia mallorquina, sobretot a la serra de Tramuntana, i que requereixen vehicles tot terreny per arribar a les zones de treball. Habitualment, els accessos a aquests punts es fan per pistes forestals de muntanya que tenen forts pendents i estan sense pavimentar, com les finques públiques propietat del Consell de Mallorca, la xarxa de rutes senderistes i els refugis de muntanya.

 

L’adquisició s’ha duit a terme mitjançant el sistema de la Central de Contractació de la Direcció General de Patrimoni de l’Estat i la inversió total ha estat de 95.957,99 euros.