Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El IX Grand Prix arriba a Son Pardo amb diverses activitats complementàries

El IX Grand Prix arriba a Son Pardo amb diverses activitats complementàries

(24/09/2015)

L'Institut Hipic de Mallorca, depenent del Consell de Mallorca, va presentar la seva participació en el IX Grand Prix de Balears, que se celebrarà diumenge 27 de setembre i que comptarà amb diverses activitats complementàries. Es tracta d'una competició emmarcada en un circuit internacional, que se complementarà amb una jornada lúdica amb activitats musicals i infantils programada per Infotrot i Vitaltrot a benefici de l'ONG S.O.S Mamás.

El Grand Prix comptarà amb la presència de 9 cavalls francesos que es mesuraran les forces en una competició amb altres 7 cavalls de l'illa. Els equins arribaran el divendres a la tarda per a aquesta cursa on estàn en joc 50.000 euros i que es retransmetrà en directe per més de 40 països. “Es tracta d'una cursa que té una important repercussió internacional i que se celebra a l'illa. Estem convençuts que sirà un gran espectacle a més d'una promoció turística per nosaltres de primer nivell”, va explicar el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata.

Aprofitant l'ocasió del Grand Prix, se celebrarà també una jornada solidària durant tot el dia organitzada per Infotrot i per Vitatrot. Els beneficis que s'obtinguin de les diverses activitats es destinaran a S.O.S Mamás, entitat d'ajuda a les persones necessitades,  sobretot entre dones víctimes de la violència masclista i nens.

La jornada lúdica comptarà amb la presència de diversos famosos de l'illa, entre els quals destaquen David Salom o els actors Manel Barceló i Pep Noguera, de Diabèticas Accelerades. Els cantants Marta i Sebas Garreta seran els encarregats de posar-li melodia a una jornada que “promet ser diferent i aproximar a les famílies a l'hipòdrom”, segons la coorganitzadora, Irene Matas.

Per la seva banda, el vicepresident del Consell de Mallorca i Conseller executiu de Participació, Jesus Jurado va destacar que “És important promocionar el trot. La iniciativa d'oferir una oferta complementària sobre les carreres es una bona manera de que la gent ho conegui i ho gaudeixi en familia”