Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Jardí Màgic s’estrena amb entrades exhaurides per a l’espectacle Éssers del bosc

El Jardí Màgic s’estrena amb entrades exhaurides per a l’espectacle Éssers del bosc

(30/04/2022)

L’aforament s’ha incrementat fins a cent persones i, tot i que les activitats són de franc, es manté la necessitat de reservar plaça amb antelació.

La màgia de l’espectacle Éssers del bosc, de Circo Stromboli, ha omplert avui el pati de la Misericòrdia en el sus d’El Jardí Màgic 2022. Per a la primera de les nou activitats previstes en el programa d’enguany, hi havia cent places disponibles que es varen exhaurir en pocs dies.  Tot i que les activitats són de franc, es manté la necessitat de reservar plaça amb l’objectiu de garantir una bona experiència de les persones que hi participen. Les activitats es desenvoluparan els dissabtes, a les 11 hores, al pati de la Misericòrdia, entre els mesos d’abril i octubre, amb una petita aturada els mesos d’estiu.
 
Entre les persones assistents hi havia la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, que ha destacat la consolidació d’El Jardí Màgic com «un referent del panorama cultural a Mallorca, perquè programa espectacles culturals a disposició del tots els públics amb una gran varietat d’expressions artístiques, com ara art de carrer, teatre, música i contacontes». També hi ha participat la directora insular de Cultura, Maria Pastor, qui ha recordat que en la darrera edició, amb restriccions per mor de la pandèmia, l’aforament es limitava a setanta persones.

El Jardí Màgic és un cicle organitzat i promogut pel Servei de Projecció i Acció Cultural. Les inscripcions s’obren els dimecres de la setmana abans de l’espectacle en el web del Consell de Mallorca.

El programa inclou els espectacles següents:

Dissabte 30 d’abril, Éssers del bosc; dissabte 14 de maig, El meu petit univers; dissabte 28 de maig, La clownètica en concert; dissabte 4 de juny, Un Sant Jordi diferent; dissabte 11 de juny, El món de les rondalles; dissabte 18 de juny, Aprendre és màgic; dissabte 3 de setembre, La xef Pipa; dissabte 1 d’octubre, Eufònics; dissabte 15 d’octubre, La pingüina viatgera.

Podeu consultar els detalls de cada activitat aquí.