Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El nou equip de govern de l’IMAS compleix un mes al capdavant de l’organisme

El nou equip de govern de l’IMAS compleix un mes al capdavant de l’organisme

(07/08/2015)

Durant aquests primers 30 dies, l’equip encapçalat per Margalida Puigserver s’ha reunit amb més de 10 entitats de l’àmbit social.

El nou equip polític de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), ha complit avui un més al front d’aquest organisme. Durant aquest temps, la seva presidenta, Margalida Puigserver, juntament amb els vicepresidents Javier de Juan i Apol·lònia Miralles, ha aprofitat per visitar tots els serveis de l'IMAS, així com també per establir un primer contacte amb més de 10 entitats de l’àmbit social.

 

Puigserver ha destacat que "ha estat un mes intens en el que hem volgut conèixer de primera mà la situació dels nostres serveis, així com també de les diferents entitats que treballen en l'àmbit dels serveis socials, si bé encara no ens hem pogut reunir amb totes, per poder dur a terme les iniciatives més adequades per a la ciutadania”.

 

En aquest sentit, Puigserver ha recordat que “el nostre objectiu, com ja vaig dir en el seu moment, és el d’aconseguir que tota la ciutadania tengui les seves necessitats cobertes i fer de l’IMAS un organisme proper i útil".

 

Nova pàgina de Facebook

 

Coincidint amb aquest primer mes al front de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), avui s’ha posat en funcionament la seva pròpia pàgina de Facebook, amb el nom d'IMAS Mallorca,  en una passa més del nou equip de Govern per acostar els serveis socials a la ciutadania i augmentar la transparència d'aquesta institució.

 

Amb aquesta nova pàgina, que podreu trobar a l’enllaç https://www.facebook.com/imasmallorca, es pretén donar encara més facilitats a la ciutadania per tal de que puguin conèixer els diferents programes i serveis que estan a la seva disposició, així com facilitar un canal més de comunicació en el que puguin realitzar les seves demandes i suggerències. En aquest sentit, cal recordar que l'IMAS disposa també d'un compte de twitter amb l’usuari @imasmallorca, així com de la plana web http://www.imasmallorca.net.