Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El palau del Consell encén els llums de Nadal

El palau del Consell encén els llums de Nadal

(03/12/2022)

El cor Petitons del Teatre Principal de Palma han tornat a cantar després de dos anys sense fer-ho i s'ha estrenat decoració nadalenca feta amb plàstic reutilitzat

El Consell de Mallorca ha celebrat el tradicional acte d'encesa dels llums de Nadal, durant el qual també s'ha estrenat nova decoració nadalenca i inaugurat el betlem.

La presidenta Catalina Cladera ha estat l'encarregada de fer el compte enrere per il.luminar la façana de la seu principal de la institució en un acte obert a la ciutadania que ha comptat amb un concert del cor Petitons del Teatre Principal de Palma. Feia dos anys que, per mor de la pandèmia, els nins i nines d'aquest cor no cantaven durant la tradicional encesa de llums al Consell. 

Al mateix temps que s'han encès els llums de la façana, també s'ha estrenat una nova decoració nadalenca, ornaments i un arbre de Nadal elaborat exclusivament amb plàstic reutilitzat, fruit de la col.col·laboració del Consell amb el projecte de la Fundación Reconatura "La meva botella no va a la mar". Alumnes dels col.legis El Temple, Sant Pere, Jaume I i Sant Francesc i Càritas Mallorca han participat en aquesta iniciativa.

A partir d'avui també s'ha inaugurat el tradicional betlem del Consell, instal.lat al vestíbul del palau del Consell, que ja es pot visitar.